Yhteystiedot

Sami Waly

050 302 5670

Esittely

Lakimiehiä on monenlaisia. Minun taustani on vahvasti asianajotoiminnassa. Olen työskennellyt lainopillisissa tehtävissä vuodesta 2010. Työskentelin pitkään avustavana lakimiehenä pienessä asianajotoimistossa. Valmistuttuani Helsingin yliopistosta 2015 oikeustieteen maisteriksi, jatkoin työskentelyä lakimiehenä samassa asianajotoimistossa yrittäjäksi ryhtymiseen saakka.

Työssäni palvelen yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Erityisosaamistani ovat oikeudenkäynnit ja olenkin oikeudessa keskimäärin 1-3 päivää viikossa. Työssäni korostuvat työoikeudelliset toimeksiannot sekä huoltajuuskiistat, mutta hoidan paljon muunlaisia juttuja omilla osaamisalueillani.

Valvon asiakkaideni etua erilaisissa menettelyissä tiukasti, mutta asiallisesti. Kaiken toimintani kulmakiviä ovat avoimuus ja rehellisyys. Hoidan kunnialla sen, mitä otan hoidettavaksi. Jos joku asia ei sovi minulle hoidettavaksi, autan löytämään sopivan tekijän.

Olen suorittanut asianajajatutkinnon vuonna 2015. Minulle on myönnetty oikeus toimia tuomioistuimissa luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana ja toimintaani valvoo oikeudenkäyntiavustajavalvontalautakunta.

Työkokemus mm.

  • Yrittäjänä 2017-
  • Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy 2012-2016
  • Asianajotoimisto Krogerus Oy 2010-2011
  • LähiTapiola 2010