Yhteystiedot

Tuomas Koskinen

040 825 4257

Esittely

Minulle juristin työ on ennen kaikkea kutsumusammatti, jossa asiakkaideni auttaminen on intohimoni. Olen työskennellyt asianajotoimistoissa ennen ja jälkeen valmistumiseni oikeustieteen maisteriksi vuonna 2015. Valmistuttuani pyöritin omaa toimistoani vuoden ajan keskittyen yritysasiakkaisiin, jonka jälkeen olen ollut yrittäjäksi ryhtymiseen saakka töissä Suomen suurimmassa asianajotoimistossa.

Olen yleisjuristi ja palvelen niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Työni painopiste on yritysasiakkaiden neuvominen liiketoiminnan juoksevissa kysymyksissä sekä yksityisten ja yritysten riita-asioiden ratkaisu. Teen myös insolvenssioikeutta ja toimin pesänhoitajana. Tämän lisäksi neuvon kaikissa oikeudellisissa kysymyksissä ja laadin asiakirjoja.

Minulle tärkeää on ymmärtää asiakkaani ongelman laatu ja tarjota siihen räätälöityjä ratkaisuja ja neuvoja. Esimerkiksi yritysasiakkaille haluan ymmärtää asiakkaani liiketoiminnan voidakseni tarjota siihen sopivia oikeudellisia ratkaisuja. En kavahda sitä, että jotain ei ole tehty aiemmin, vaan otan sen haasteena. Pyrin näkemään asiat aina mahdollisimman tuoreista lähtökohdista.

Olen koulutukseltani OTM (Helsingin yliopisto) ja KTK (Aalto-yliopisto, laskentatoimi).

Olen Suomen Asianajajaliiton jäsen.

Minulla on myös Maanmittauslaitoksen määräämä oikeus toimia kaupanvahvistajana, joten voin vahvistaa kiinteistöjen kauppoja, vaihtoja ja lahjakirjoja.

Työkokemus

  • Yrittäjänä 2017-
  • Roschier Asianajotoimisto Oy 2016-2017
  • Lakiasiainpalvelu Tuomas Koskinen 2015
  • bnt attorneys-at-law, Latvia, 2014
  • Asianajotoimisto Aurejärvi Oy 2012 – 2014

Luottamustehtävät ja jäsenyydet